Fa'afefea ona filifili se ato e le susu mo gaioiga i fafo

O taga e le vai o se vaega taua o meafaigaluega pe a faimalaga i fafo, e mafai ona faʻamautinoa o le a le susu mea pe a feagai ma timuga, e tusa lava pe o le backwaters, rafting, faaseʻe, aau, nisi taga e le susu e mafai foi ona talafeagai mo le faʻaoga.O lea la, faʻafefea ona filifili se taga e le susu, o le a le mea e tatau ona matauina i le faagasologa o le filifilia o se taga e le susu?

Fa'afefea ona filifili se ato e le susu mo gaioiga i fafo

1. O le galuega autu o taga e le susu o le aloese mai le vai

I aso nei, o loʻo i ai se vaega o le taga e le susu e matua leaga lava, mamafa teisi susu pe o le a susu i se aso timuga i luga o le maketi.o lea pe a filifilia se taga e le susu, e tatau ona e filifilia se faʻatinoga lelei e le susu o le ato, ioe, e mafai ona e faʻaogaina le ufiufi timu.E aoga tele le ufiufi o le timu aʻo e ufiufi le ato.

E fa'afefea ona filifili se taga e le susu mo gaioiga i fafo2

2. Anti-scratch galuega o taga e le susu

A filifilia se taga e le susu, e tatau ona e filifilia se ato e le susu.I femalagaaiga i fafo, e le maalofia lou savali i luga o laʻau poʻo vao, ma lala lala o loʻo tautau o se mea masani, poʻo le ato faʻafafafafaʻatasi i le puipui ae malolo le pou laau pe a e mili.Afai e le lelei le lelei o le taga e le susu, faigofie ona malepe, ona le mafai lea ona e faʻasaoina mea i le taimi o le faigamalaga. O lea afai e te manaʻo e folafola lelei lau ato i lau malaga, e matua manaʻomia le anti-scratch.

E fa'afefea ona filifili se taga e le susu mo gaioiga i fafo3

3. Loimata le taga e le susu

Pe a filifilia se taga e le susu, e tatau ona e filifilia se taga e le susu e teteʻe i loimata;I femalagaaiga i fafo, e mautinoa lava matou te teuina ni faleie, meaʻai kuka i totonu o le ato faafafa, ona faʻatau lea o se ato e le lelei, i le faagasologa o le savali, ma le tino lulu, e le mafai e le tino ato ona tatalia loimata taua o le. mea i totonu o le ato e le aoga le leiloa.

E fa'afefea ona filifili se ato e le susu mo gaioiga i fafo4

O lea la, e te manaʻomia le filifilia o se ato e tolu galuega: faʻafefe, anti-scratch, loimata-fesoasoani. Faamoemoe o le a fiafia tagata uma i lona olaga e tusa lava po o le a le ituaiga tau.


Taimi meli: Apr-28-2023